RH Jereb

slika

Vabilo k sodelovanju

Naše podjetje RH Jereb d.o.o. je vedno bilo in je pristaš športa , zato vam z veseljem sporočamo, da smo začeli sodelovati, kot izvajalci računovodskih storitev in sponzorji, z novo ustanovljenim

hokejsko drsalnim društvom HDD Jesenice.




Veseli nas, da bomo s svojim strokovnim znanjem skrbeli za transparentnost njihovega poslovanja , kot tudi za to, da bodo pridobljena finančna sredstva porabljena samo za to, za kar so namenjena.

 

Kot našega partnerja vas nagovarjam , da skrbno preberete predstavitev Hokejsko drsalnega društva HDD Jesenice in vas vljudno prosimda klub podprete na njegovi novi poti.


Ker je za uresničitev vseh zastavljenih ciljev pomemben predvsem finančni vidik, bi bilo HDD Jesenice veselo kakršnekoli pomoči. Pripravljeni so za  vse možne oblike poslovnega sodelovanja, sponzorstva in veseli bodo vsake donacije.

 

POMNITE –  računovodski in davčni vidik  finančnega sodelovanja s  športnim klubom :

-          donatorstvo -0,2% od ustvarjenih prihodkov ( davčna olajšava ),

-          sponzorstvo -strošek ( znižuje davčno osnovo ).

 Prosim, da sprejmete G. Anžeta Pogačarja , predsednika kluba HDD Jesenice in mu tako daste možnost , da predstavi klub in njegovo strategijo oziroma, če ste odločitev o sodelovanju že sprejeli, da ga pokličete po telefonu : 040 507 749 ( Anže Pogačar ) ali pa pokličete mene, da uredimo vse papirje.

V prilogi si lahko podrobno ogledate predstavitev HDD Jesenic in kratko zgodovino Jeseniškega hokeja. 

S športnim in računovodskim pozdravom,

 

Janja Jereb, direktor

Predstavitev HDD Jesenic 
Kratka zgodovina Jeseniškega hokeja





 
You are here: